Zarząd Oddziału Informuje że sekcję powinny wybierać delegatów wg. klucza 1 do 4, czyli 1 delegat na 4 członków sekcji.

Zarząd oddziału informuję równierz że na podstawie Rozdziału III, paragrafu 3, ust. 4 Regulaminu Organizacyjnego PZHGP, na wniosek 23 hodowców lotujących została utworzona nowa Sekcjia Chełm Miasto z dniem 1. 10. 2010 roku. Zgodnie z wymienioną podstawa prawną Zarząd Oddziału miał obowiązek powołać nową sekcję na wniosek conajmniej 20 lotujących hodowców.

W związku z powyższym w skład oddziału Chełm wchodzą następujące Sekcje, które mają wybrać następującą ilość delegatów

Sekcja Chełm Zachód,  36 członków, wybierają 9 delegatów

Sekcja Chełm I, 21 członków, wybierają 5 delegatów

Sekcja Chełm Miasto, 24 członków, wybierają 6 delegatów

Sekcja Rejowiec Fabryczny, 26 członków, wybierają 6 delegatów

Sekcja Gozdów,  18 członków, wybierają 4 delegatów

Sekcja Dubienka, 14 członków, wybierają 3 delegatów

W nowym roku 2011 zostanie podana dokładna ilość delegatów przysługujących na daną sekcję, których będziemy wybierać na poszczególnych  zebraniach Sekcyjnych.

Stan członków podany jest na dzień 31 grudnia 2010 roku, jeżeli zaistniały jakieś zmiany w ilości liczby członków w poszczególnych sekcjach, proszę o kontakt z sekretarzem oddziału Chełm.

Z pozdrowieniami Sekretarz Oddziału Chełm

One thought on “Informacje dotyczące wyborów delegatów na Walne Zebranie Oddziału Chełm w roku 2011

• 21 grudnia 2010 o 13:28
    Permalink

Panowie radzę wam określić się kto należy do jakij sekcji i po ilu macie członków bo z tego co wiem to te same osoby widnieją jako członkowie 2 sekcji a takie zjawisko jest niedopuszczalne. A na zjeździe delegatów potem będą jaja i trzeba będzie dopiero sprawdzać czy ilość wybranych delegatóqw jest prawidłowa. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt!!!

Możliwość komentowania została wyłączona.